choken

Snart MC-mässa och sen är det vår

Kategori: Allmänt

Nu är det skamligt länge sen jag skrev nåt nytt här, men nu jag skall knåpa ihop några rader har jag tänkt.
Jag försöker hitta nåt positivt med att vintern kom så tidigt och redan nu är så sträng. Svaret är givet, eller hur.
Det måste betyda att våren blir tidig och på tal om våren, så blir det MC-mässa "På två hjul" i Stockholm den 27-30 januari. Och sen är det ju snart vår, eftersom vintern kom tidigt.
Vi siktar nog på att åka ner och hänga på låset på fredag morgon för att "göra stan" på kvällen och hotellnatta till lördagen. Vem vet, det kanske blir en sväng till på mässan innan hemfärd om inte julskyltningen är igång. Den ska va fin i Stockholm har jag hört och om våren är tidig så kanske skyltningen är ... Nej nu jävlar får jag ge mig.

Jag hittade några bilder från förra besöket på mässan, 2007. På den tiden (låter som 100 år sen) var det bara custom i huvet. MC = custom. Jag har ju fått justera min uppfattning i den frågan och anpassat modellen efter den gamla kroppen jag släpar på och åker ju betydligt bekvämare nu, även om det är inte lika cool.


Första hojen var en XV535. Undrar hur vi fick plats på den båda två?


Jag tror Eva drömde om en egen customhoj! Mässan 2007.


Provsittning på en med motor.

Tänk att man fastnar i gamla fotomappar (förr hette det album) så fort man rotar runt i datorn. Jag hita den här som faktiskt är en Suzuki Intruder. Det är nog en av de snyggaste custombyggen jag set. Framgaffel från en Kawa och tillbakaflyttade fotpinnar.På tal om gamla bilder, så hittade jag ett riktigt bikerämne. RESPEKT!!!


Nej nu får det räcka för den här gången.
Det kommer väl förhoppningsvis fler uppdateringar innan våren är här, även om den nu som sagt borde komma tidigt...
Ha det till dess och smid planer inför kommande barmark. Det gör vi!