choken

Det liknar vår!

Kategori: Allmänt

Termometern har visat röda siffror i några dagar nu och allt flyter ute. Det gör ju inte att suget efter 2-hjulingen blir mindre direkt.
Helgen som gick tillbringades på MS Romantica med 1100 SMC,are som verkar längta efter barmark allihop. Nu var det väl inte MC väder i Riga så att det störde, men det var en riktigt kul tillställning.
Jag hade väl en ganska tydlig förutfattad mening om hur Riga skulle vara utan att nånsin varit i något av Baltländerna. Grått, blåsigt och fuktigt kallt. Maffians lyxbilar, pälsklädda Rigabrudar, tiggare och fallfärdiga hus och tänk va glad jag blev när det stämde på pricken.


Infarten till Riga via Daugava. Inte riktigt som infarten till Stockholm.


Två trevliga tjejer i Riga. Inte att förväxla med de pälsklädda urinvånarna.
Lunch i Riga och ett riktigt gott lokalt öl.


Middag på båten.


På scenen ordnades en lagtävling som gick ut på att så snabbt som möjligt byta bakdäck plus kopplingsgrepp.
Sveriges största roadracinglöfte hejar på, längst till höger.


Full fart på scen och dansgolv till bland annat Timemachine...


...som även kompade Mikael Rickfors och Sara Lövgren. 


Lördagmorgon kl. 02:00. Vi hade roat oss nog och letade oss mot hytten. Kent, en vän från Gotland däremot han laddade vidare med varmkorv och whisky.

Lördagkvällen avslutade vi redan klockan midnatt då det inte längre gick att förflytta sig utan att hålla sig i väggarna. Ett riktigt ordentligt blåsväder under hela natten och söndagsmorgonen som gjorde att marken här hemma gungade ända fram till tisdag. Tack och lov blev ingen av oss sjösjuk och ingen ramlade ur britsarna, även om det var nära några gånger.

Det var vår första Hoj-X resa men jag har svårt och tro att det var den sista men det får väl framtiden utvisa. 
Närmast i ämnet MC är en minimässa på Fottas nu i helgen. Ett besök blir det nog för att kanske få klämma på den nya modellen av V-strom och kanske till och med Honda VFR1200XD.