choken

Vart är vi på väg?

Kategori: Allmänt

Ja, vart är vi på väg, som dom säger på fredagkvällar i TV?
Det är ju inte riktigt säsong för motorcykelresor när snön faller och (h)julen är på väg, men det är absolut rätt tid att drömma resor, planera resor och lägga upp planer för sommarens lediga dagar. Vi är på ett sätt spontana i vårt resande, men den där långresan brukar bli bättre med lite idéer redan i det här skedet.
 
Mitt första delmål är att bli av med gipset någon gång i vecka 2. Därefter hotade läkaren med ett halvårs rehab innan jag blir återställd. Återställd till vad? Som jag var innan eller som en "normal" man i sina bästa år. Jag har min egen rehabplan klar och den ser kanske lite annorlunda ut.
Nästa vecka börjar jag träna på gymmet igen. Inte foten men det finns ju mer att plåga.
Så fort gipset är borta ska jag träna mentalt ett dygn i badtunnan.
Hör här, jag kommer att följa doktorns order. Toppa det med hård konditionsträning även om det skulle innebära simning.
MC-mässan i Göteborg i februari. Vi har inte besökt den staden sedan 1979 förutom vägen till och från färjorna.
Städa undan sista halkan i slutet av mars och göra 2014 års premiärtur på MC.
 
Första tältresan för året till Höga kusten första dagarna i maj. Eva är anmäld till en 4-dagars silversmideskurs och vi räknar med att åka Triumph. Jag tältar någonstans i närheten och utforskar surströmmingsland.
 
Någonstans i den senare delen av sommaren med trolig start den 21 juli (lillebror blir ju gubbe och måste absolut firas av först) är planen en 3-veckors MC-resa som går till England och Skottland. Österrike och Italien finns där i bakhuvudet och stör, men vi spar nog det till 2015.
Jag har börjat titta på resmål i GB, men det känns på något sätt svårare att få grepp om än alpresan vi gjorde i somras, men vi har ju inte tänkt styra upp det så detaljerat. Överfarten på färjan kan vara bra att bestämma i förväg och boka då det verkar bli billigare än att köpa biljett på plats. Boendet däremot är ett mindre problem då vi tänker tälta så mycket som möjligt och då är vi ju fria att improvisera.
 
Helgen som gick pratades mycket motorcykel. Björn och Clark gjorde storverk i garaget för att få till en varmbonad mekhörna till deras custombyggen. Det som återstår nu är ett innertak och lite eljobb.
 
 
Väggarna är isolerade, dörren på plats.
 
Ja det var väl allt för nu.