choken

I riskgruppen

Kategori: Allmänt

Plötsligt är man i riskgruppen! Den kvinliga läkaren uppluste mig om det och skickade med 10 sprutor som jag ska ta en om dan för att undvika blodpropp. Suck! Det är bara och inse att man blivit äldre. 
Det är väl inte så dramatiskt som det låter, men jag fick en aha-upplevelse.
Varför denna risk? Jo eftersom vänster underben och fot är i gipspaket efter operationen i tisdags så är det tydligen risk för propp, eftersom jag inte får någon bra genomströmning i vaden.
 
Så nu är i alla fall foten lagad. En kraftig sena med något latinskt namn var till hälften av och ordentligt uttänjd och reparerades på ett ganska invecklat sätt. Första gipset ska bytas efter 2 veckor och då ska jag få börja stödja på foten. Totalt 8 veckor i gips och ca 6 månader rehab. Dom här första dagarna har det bara handlat om att få foten i högläge så smärtfritt som möjligt, men jag räknar med att köra igång och jobba från måndag här hemmifrån. Jag vågar mig inte på en promedan till bussen innan jag får stödja på foten, för den här gången har till och med jag fattat att det är allvar. Det finns ingen andra chans att laga.
 
Jag har fått ut alla delarna på youtube från vår härliga resa i somras så gå gärna in på min kanal och kika. Den borde hittas om du söker på mitt hela namn.
Jag lägger med en länk har till den sista delen av 8. Dom är alla upplagda i kvaliteten 720p HD.
 
Ett foto taget av Eva i farten, uppför Passo dello Stelvio.
 
Vad står annars på programmet då, tja, det ser ut att garaget ska bli klart invändigt med en innervägg som ska dela av en liten bit till redskapsbod. Resten ska kläs med ett innertak så att det blir plusgrader i vinter för MC-projekten. Björn och Clark brinner av iver att få börja skruva och det går så bra, när dom byggt väggen hihi. I mitt fysiska tillstånd får jag agera arbetsledare.
 
MC-mässan i Göteborg i januari. Jag hoppas vara i sån´t skick att jag får ut nå´t av det. Med eller utan kryckor.
Vi har bokat rum i centrum och kör ner redan torsdag kväll för att gå på mässan på fredag och se stan på lördag. Jag ser fram emot det då jag inte varit i Göteborg sedan 1979.